Prosinec 2012

Twitter #1

31. prosince 2012 v 17:30 | Gossip Girl |  News

Dnes pro Vás mám poslední tweety GG herců. Vybrala jsem 10 herců, kteří pravidelně tweetují. Z hlavní pětice má twitter jen Leighton a ta tweetuje jen občas. Tytpo tweety jsou od Kelly Rutherford, Caroline Lagerfeld, Zuzanny Szadkowski, Matta Settla, Michelle Trachtenberg, Katie Cassidy, Jessicy Szohr, oficiální stránky Gossip Girl, Kaylee Defer a Alexe Benta.

image host image host image host image host
Gossip Girl > News > Twitter #1 [ 10x ]

Chace na letišti v Sydney (27.12.2012)

29. prosince 2012 v 17:34 | Gossip Girl |  Chace Crawford - news

Chace 27. prosince přiletěl do Sydney, kde oslaví nový rok.


Ed a Leighton otevřou další obchod!

28. prosince 2012 v 13:44 | Gossip Girl |  News

V dubnu 2012 byli Leighton s Edem v Šhanghaji při příležitosti otevírání obchodu Harryho Winstona (viz fotografie). Harry nyní otevírá další bchod v Thajsku a ani tam nebudou Leighton s Edem 13 ledna 2013 chybět.

Hottest TV Girls 2012

28. prosince 2012 v 12:03 | Gossip Girl |  Blake Lively - other

Hollywoodlife.com zveřejnil žebříček 12 nejvíce sexy televizních hereček. Žebříček je sestaven v abecedním pořadí a ZDE můžete hlasovat pro svou favoritku.

1. Ariana Grande (Victorious)
2. Ashley Benson (Pretty Little Liars)
3. Blake Lively (Gossip Girl)
4. Demi Lovato (The X Factor)
5. Jennifer Morrison (Once Upon A Time)
6. Kim Kardashian (Keeping Up With The Kardashians)
7. Lucy Hale (Pretty Little Liars)
8. Naya Rivera (Glee)
9. Nina Dobrev (The Vampire Diaries)
10. Selena Gomez (Wizards Of Waverly Place)
11. Shenae Grimes (90210)
12. Victoria Justice (Victorious)

Gossip Girl 3x18 The Unblairable Lightness of Being

27. prosince 2012 v 19:21 | Gossip Girl |  3. série - epizody

Serena zalže Natovi, nešla na snídani k Humphreyům, ale na tajnou schůzku s Carterem Baizenem. Chuck se nabídne, že zaplatí Dorotě svatbu. Ta trvá na tom, že s Vanyou budou mít tradiční svatbu ještě před tím, než dorazí její rodiče z Polska. Nechce, aby zjistili, že je těhotná a bez manžela. Dorota požádá Blair a Chucka, aby je jako šťastný pár doprovodili do kaple, je to tradice, která má nastávajícím manželům zajistit štěstí. Rufus zjistí, že mu Lily lhala o místě svého pobytu.

Gossip Girl 3x17 Inglourious Bassterds

27. prosince 2012 v 19:19 | Gossip Girl |  3. série - epizody

Blair a Chuck čelí nejtěžšímu rozhodnutí, se kterým se kdy setkali. Serena připravuje pro Nata tajnou narozeninovou party, ale Jenny dělá vše, co může, aby překazila její úsilí. Vztah Dana a Vanessy začíná mít problémy.


Leighton - filmografie

27. prosince 2012 v 18:59 | Gossip Girl

2014
Veronica Mars - Carrie Bishop (rumored)
The Judge - ?
Life Partners - Sasha
2013God Only Knows - Ali Matazano
Any Tom, Dick, or Harry - Barbara
2012Můj otec je šílenec - Jamie
2011
Monte Carlo - Med Kelly
Oranges, The - Nina Ostroff
Spolubydlící - Rebecca Evans
2010Dál než se zdálo - Amy
Noční rande - Katy
Síla country - Chiles Stanton
2008Killer Movie - Jaynie Hansen
2007Beautiful Ordinary, The - Tori
Drive Thru - Mackanzie Carpenter
Haunting of Sorority Row, The (video film) - Samantha Willows
Super drbna (TV seriál) - Blair Waldorf
2006Inside - Josie
Žralok (TV seriál) - Megan
2005Surface (TV seriál) - Svannah Barnett
Vražedná čísla (TV seriál) - Karen Camden
2004Dr. House (TV seriál) - Ali
Hollywood Division (TV film) - Michelle
North Shore (TV seriál) - Veronica Farrell
Veronica Mars (TV seriál) - Carrie Bishop
Vincentův svět (TV seriál) - ?
2003Katova kletba - Elisha Springfield
Tarzan (TV seriál) - Nicki Porter
2002Family Affair (TV seriál) - Irene
Kriminálka Miami (TV seriál) - Heather Crowley
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál) - Nikki
2001Drzá Jordan (TV seriál) - Marie Strand
24 hodin (TV seriál) - Debbie Pendleton
2000Bostonská střední (TV seriál) - Sarah Breen
1996Sedmé nebe (TV seriál) - Kendall
1990Právo a pořádek (TV seriál) - Alyssa Turner

Photoshoot Leighton pro Cosmopolitan

27. prosince 2012 v 18:39 | Gossip Girl |  Leighton Meester - photoshoots and scans

Leighton nafotila shoot pro britský Cosmopolitan a nyní se objevilo už docela dost fotek. Bohužel jich je docela dost jen v MQ.


Gallery update

22. prosince 2012 v 16:06 | Gossip Girl |  Jessica Szohr - gallery

29. září 2012 se Jessica zúčastnila 2012 Environmental Media Awards v Los Angeles. Na této akci byli také například Torrey DeVitto nebo Ian Somerhalder.

image host image host image host image host
Herci & Herečky > Jessica Szohr > Gallery > 2012 Environmental Media Awards [ 6x ]


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25. října se objevila na 2012 Pencils of Promise Gala v New Yorku.

image host image host image host image host
Herci & Herečky > Jessica Szohr > Gallery > 2012 Pencils of Promise Gala [ 7x ]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7. listopadu se v New Yorku konala přehlídka Victoria's Secret a ani tam Jessica nechyběla. Na několika fotkách je s Vaneesou Hudgens a jejím přítelem Austinem.

image host image host image host image host
Herci & Herečky > Jessica Szohr > Gallery > Victoria's Secret Fashion Show 2012 [ 6x ]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13. listopadu v Los Angeles proběhla akce 2012 GQ Men of the Year Party, kde se Jessica potkala se svým Gossip Girl kolegou a kamarádem Chacem Crawfordem. Bohužel nejsou k dispozici žádné společné fotografie.

image host image host image host image host
Herci & Herečky > Jessica Szohr > Gallery > 2012 GQ Men of the Year Party [ 8x ]


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


image hostimage hostimage hostimage host

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


image host image host image host image host
Herci & Herečky > Jessica Szohr > Gallery > Petty Fest West [ 8x ]


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poslední fotky jsou z 20. prosince, když si Jessica vyrazila na nákupy v západním Hollywodu.

image host image host image host image host
Herci & Herečky > Jessica Szohr > Gallery > Shopping in West Hollywood [ 19x ]